Plan eenvoudig online je afspraak voor een massage

Via onderstaande button kun je heel snel en gemakkelijk online een afspraak plannen voor een massage bij jou thuis (mits je binnen een enkele reisafstand van maximaal 15 kilometer van Sint Anthonis woont).

Bij het maken van de afspraak geef je aan of je voor een massage van 60 minuten (€ 65,-) of 90 minuten (€ 90,-) kiest.

Ben je niet de enige bij jou thuis die graag een massage wil? Geef dit dan als ‘opmerking’ bij de boeking aan, dan blok ik meer tijd voor jullie massages in mijn agenda.

Wil je graag telefonisch een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Bel me dan even op 06 – 513 90 375. Wanneer ik de telefoon niet kan opnemen (omdat ik bijvoorbeeld net aan het masseren ben), spreek dan een berichtje in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug!

Je afspraak annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de massage. Na die tijd wordt het tarief van de massage in rekening gebracht.

Bij bepaalde ziektes, aandoeningen, klachten of omstandigheden is een massage NIET of alleen gedeeltelijk/aangepast mogelijk. Check dus eerst de zogenoemde contra-indicaties voordat je een afspraak maakt. Bij twijfel kunnen we uiteraard even overleggen.

Mijn werkgebied

  Ik masseer aan huis binnen een enkele reisafstand van 10 kilometer vanaf mijn woonplaats Sint Anthonis. Dat komt neer op de volgende dorpen:

  Sint Anthonis, Boxmeer, Beugen, Elsendorp, Landhorst, Ledeacker, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Stevensbeek, Vortum-Mullem en Westerbeek.

  Woon je net buiten dit gebied (maar wel binnen 15 kilometer reisafstand), dan geldt een toeslag van € 10,- op het reguliere tarief.

  ‘Create a nice moment for yourself’

  © Leefjefijnsteleven.nl | KvK 64896404 | BTW NL001899056B66 |  Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Contact

  Zet nu de eerste stap op weg naar je fijnste leven na jouw scheiding!

  Vul je voornaam en e-mailadres in en ontvang direct mijn gratis e-book 'Leef je fijnste leven: 10 tips!' in jouw mailbox!

  Vind je 'm daar niet? Check dan ook even je spambox!

  Privacyverklaring

  You have Successfully Subscribed!

  × Vragen?