Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk dan of deze hieronder bij staat. Is je vraag niet beantwoord? Neem dan gerust even contact met me op!

Waarom is een massage aan te raden?

Een massage is pure ontspanning, goed zorgen voor jezelf, voor je lichaam en geest. Het geeft je positieve energie, vermindert stress, zorgt voor meer rust in je hoofd, geeft balans en creëert een geluksgevoel. Daarnaast zorgt een massage voor soepele spieren, een betere bloedcirculatie, werkt het bloeddrukverlagend en zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen.

Wat voor massage geef je?

Ik geef ontspanningsmassages, gericht dus op ontspanning van lichaam en geest. Echt even een genietmoment voor jezelf. Je bepaalt zelf welke delen van het lichaam ik masseer (rug, schouders, nek, gezicht, armen, benen, voeten en handen). Ik masseer intuïtief en op basis van jouw wensen. Elke massage is dus weer anders!

Wat zijn de voordelen van een massage bij mij thuis?

Een massage bij jou thuis heeft verschillende voordelen. Zo is het uiteraard prettig dat je in je eigen vertrouwde omgeving bent, waar jij je goed voelt. Verder heb je geen reistijd, hoef je geen oppas te regelen en kun je na de massage meteen lekker thuis nagenieten. Je hoeft dus niet meteen de auto in of de fiets op!

Wat moet ik zelf regelen voor een massage bij mij thuis?

Niet zo heel veel! Het enige dat je zelf regelt is een lekker warme kamer (ongeveer 21-22 graden) waar ruimte is om een massagetafel te plaatsen (met wat loopruimte er omheen). Een ruimte van 3 bij 4 meter is al voldoende. Ik zorg uiteraard voor de tafel, voor de olie, zachte handdoeken en een rustgevend muziekje.

In welke woonplaatsen masseer je aan huis?

Ik masseer aan huis binnen een enkele reisafstand van 10 kilometer vanaf mijn woonplaats Sint Anthonis. Dat komt neer op de volgende dorpen: Sint Anthonis, Boxmeer, Beugen, Elsendorp, Landhorst, Ledeacker, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Stevensbeek, Vortum-Mullem en Westerbeek. Woon je net buiten dit gebied (maar wel binnen 15 kilometer reisafstand), dan geldt een toeslag van € 10,- op het reguliere tarief.

Wat is het tarief van een massage?

Een massage van 60 minuten kost € 65,-. Een massage van 90 minuten € 90,-. Binnen een enkele reisafstand van 10 kilometer (vanaf Sint Anthonis) worden er geen reiskosten berekend. Bij een enkele reisafstand tussen de 10 en 15 kilometer geldt een toeslag van € 10,-.

Hoe en wanneer betaal ik de massage?

Je betaalt de massage altijd direct na afloop. Je kunt contant betalen (liefst gepast) of ik stuur je een betaalverzoek via WhatsApp.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kunt via mijn website heel eenvoudig online een afspraak plannen. Maar je kunt me natuurlijk ook altijd even bellen op 06 – 513 90 375. Kan ik niet opnemen, spreek dan een berichtje in. Dan bel ik je zo snel mogelijk terug!

Kan ik mijn afspraak nog annuleren?

Ja, dat kan. Je afspraak annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de massage. Na die tijd wordt het tarief van de massage in rekening gebracht. Ben je onverhoopt op het laatste moment verhinderd of ziek, dan kun je ook iemand anders in jouw plaats laten masseren (dit mag ook op een ander adres zijn).

Hoe vaak kan ik het beste een massage plannen?

Dat mag je uiteraard helemaal zelf weten! Maar om optimaal te blijven profiteren van alle positieve effecten van een massage kiezen de meeste mensen voor een frequentie van eens in de 4 tot 6 weken. Vaker of juist minder vaak mag en kan natuurlijk ook, wat jij wilt!

Hoe kan ik een cadeaubon bestellen?

Je kunt deze online via mijn website bestellen, me een e-mailtje sturen of even bellen, dan regel ik deze voor je!

Welk bedrag staat er op een cadeaubon?

Dat mag je helemaal zelf bepalen! Het bedrag dat je op de cadeaubon laat zetten, is ook het bedrag dat je ervoor betaalt. Behalve als je wilt dat ik de bon per post naar je verstuur, dan komt er een bedrag van € 5,- bij.

Hoe lang is een cadeaubon geldig?

Een cadeaubon van Leefjefijnsteleven.nl is geldig tot één jaar na uitgifte. De geldigheidsdatum staat vermeld op de bon.

Wat zijn contra-indicaties?

Een contra-indicatie is een reden waarom iemand niet, aangepast of slechts gedeeltelijk gemasseerd mag worden, tenzij er toestemming is van de behandelende arts en/ of specialist. Gezondheid en veiligheid van jou en mij staan uiteraard bovenaan. Het is dus belangrijk dat je mij volledig en juist inlicht over eventuele contra-indicaties. Klik hier voor een overzicht van de meest voorkomende contra-indicaties.

Wat moet ik doen als ik een klacht over de massage of dienstverlening heb?

Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan kun je deze tot maximaal 48 uur na de massage telefonisch of per e-mail bij mij kenbaar maken. Ik probeer deze klacht dan zo goed mogelijk op te lossen, maar kan nooit aansprakelijk gesteld worden. Je ondergaat een massage namelijk op eigen risico. Meer hierover lees je in de Algemene Voorwaarden.

© Leefjefijnsteleven.nl | KvK 64896404 | BTW NL001899056B66 |  Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Contact

Zet nu de eerste stap op weg naar je fijnste leven na jouw scheiding!

Vul je voornaam en e-mailadres in en ontvang direct mijn gratis e-book 'Leef je fijnste leven: 10 tips!' in jouw mailbox!

Vind je 'm daar niet? Check dan ook even je spambox!

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

× Vragen?